Om os

Det er os med kuverten…

ADDBRAND Denmark A/S er oprindeligt etableret i 1955 i København under navnet Colovs Konvolutfabrik. Sidenhed fandt man ud af, at navnet ”konvolut” var for gammeldags og kedeligt. Derfor skiftede vi først navn til Anker Kuverter , så A-Mail Kuverter A/S og nu ADDBRAND Denmark A/S.

I dag er vi, via vores ejerskab af Mayer-Kuvert, en del af Europas største producent af kuverter. Derfor har vi, foruden vores trykkeri i Vejle, også afdelinger i Tyskland og Sverige. Her har vi en del maskiner stående klar, så vi altid kan yde den rette service og fleksibilitet for vores kunder. Vi råder over den mest moderne maskinpark på markedet. F.eks. var vi de første til at starte en afdeling med print af kuverter.

Vi ved godt, at forbruget af kuverter har været faldende de sidste mange år. Derfor har vi i mange år tilbudt andre produkter, som i dag er med til at skabe ekstra værdi for vores kunder. Tjek vores sortimentskatalog ud, så vil du se, at du kan forhandle endnu flere af vores spændende produkter. F.eks. er vores 2 nyeste produkter beachflag og Pro Design papir til farveprint.